Ontdek de Smaak van KOR bieren tijdens een bierproeverij!

Ben je een liefhebber van ambachtelijk gebrouwen bieren en ben je op zoek naar een unieke proeverij? Zoek niet verder! Bij Brouwerij KOR bieden we een boeiende en smaakvolle bierproeverij aan die je niet wilt missen. Tijdens onze proeverijen laten we je kennismaken met het brouwproces achter deze heerlijke dranken. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon nieuwsgierig naar bier, onze proeverij is voor iedereen (18+) toegankelijk.

Een Duik in de KOR Bieren

Bij Brouwerij KOR willen we onze passie voor bier graag met je delen. Onze proeverij begint met een boeiende uitleg over onze brouwerij en hoe het brouwproces in zijn werk gaat. We nemen je mee door de fascinerende wereld van bierbrouwen en onthullen de geheimen achter onze ambachtelijke KOR-bieren. Tijdens deze educatieve reis ontdek je de invloed van verschillende ingrediënten en processen op het eindproduct, zoals water, graan, hop en gist. Je krijgt de kans om deze essentiële brouwingrediënten niet alleen te horen bespreken, maar ook om ze te voelen, ruiken en proeven. Het is een hands-on ervaring die je dieper inzicht geeft in wat er nodig is om het perfecte bier te creëren.

Een Zintuiglijke Beleving van Bierproeven

We bieden een scala aan bieren om je smaakpapillen te prikkelen en je zintuigen te verwennen. Of je nu van licht en verfrissend houdt of de voorkeur geeft aan donker en robuust, we hebben voor elk wat wils.

Maar dat is nog niet alles! Voor de fijnproevers onder ons bieden we de mogelijkheid om onze bieren te combineren met een luxe borrelplank of ons speciale Bier en Bites-arrangement. Bij Bier en Bites wordt bij elk bier een bijpassende kaas geserveerd, waardoor de smaaksensatie naar een hoger niveau wordt getild. Het is een culinair avontuur dat je smaakpapillen zal verwennen!

Praktische Informatie

Nu je enthousiast bent geworden over onze bierproeverij, wil je vast weten hoe je kunt boeken en wat de kosten zijn. Onze proeverijen kunnen gepland worden doordeweeks in de avond of in het weekend. Zo is er altijd wel een moment dat in jouw agenda past.

Kosten: Voor slechts 20 euro per persoon kun je deelnemen aan onze bierproeverij. Wil je de ervaring nog specialer maken? We hebben zorgvuldig samengestelde borrelplanken beschikbaar in verschillende prijsklassen, zodat je tijdens het proeven van het bier ook kunt genieten van heerlijke hapjes.

Interesse? Neem Contact Met Me Op!

Ben je klaar om de wereld van KOR-bieren te verkennen? Het enige wat je hoeft te doen is de het afspraakformulier in te vullen of een e-mail sturen naar BrouwerijKOR@gmail.com om je plek te reserveren. Bij Brouwerij KOR streven we ernaar om je niet alleen mijn passie voor bier te laten ervaren, maar ook om je een gezellige en leerzame tijd te bezorgen.